În urma afilierii, DTZ Echinox devine Cushman & Wakefield Echinox

14 mar 2017 Autor: Departamentul Economic

Cushman & Wakefield, furnizor global de servicii imobiliare, a semnat un acord de exclusivitate cu DTZ Echinox ca afiliat al acestuia în România, anunţul venind după fuziunea globală dintre Cushman & Wakefield şi DTZ din anul 2015.

DTZ Echinox a fost partenerul companiei DTZ în România începând cu anul 2002. De marţi DTZ Echinox îşi va schimba identitatea, devenind Cushman & Wakefield Echinox, companie de servicii de consultanţă imobiliară pentru investitori, chiriaşi şi proprietari pe toate sectoarele pieţei imobiliare.

Cushman & Wakefield se află în top 3 companii ce oferă servicii imobiliare la nivel global, cu aproximativ 43.000 de angajaţi în peste 60 de ţări, cu venituri de peste 5 miliarde de dolari şi 191 de miliarde de dolari tranzacţionaţi la nivel global.

În noiembrie 2002, după 9 ani de activitate cu succes pe piaţa imobiliară din România, Echinox a încheiat un acord de parteneriat cu fosta companie imobiliară multinaţională DTZ. Prin urmare, Echinox a devenit reprezentantul local al DTZ, activând sub denumirea de DTZ Echinox. Începând cu anul 2017, Echinox devine reprezentantul exclusiv al Cushman & Wakefield în România ca urmare a fuziunii globale din anul 2015 dintre DTZ şi Cushman & Wakefield sub numele comercial de Cushman & Wakefield Echinox.

 

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
SERVICII IMOBILIARE
, COMPANII
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide