Italienii de la Savini Due mizează pe o creştere de 15% a afacerilor

6 ian 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a bugetat pentru acest an afaceri mai mari cu 15% faţă de anul trecut, susţinute de evoluţia pozitivă a pieţei de profil, dar şi de colaborările încheiate de companie cu retaileri online locali, dar şi cu cei internaţionali.

 
Savini Due a estimat pentru anul trecut afaceri totale de 110 mil. lei (24,5 mil. euro), în creştere cu 36% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor trans­mise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.
 
„Principalul nostru obiectiv pentru 2017 este pătrun­derea pe noi pieţe din Europa. Piaţa de construcţii din România a crescut foarte mult în ultimul an, iar cerinţele au fost dintre cele mai variate“, a declarat pentru ZF Transil­vania Piersante Savini, general manager al Savini Due.
 
Şeful companiei din Sebeş a mai spus că, posibilităţi de creştere există în continuare pe piaţa locală, în principal datorită condiţiilor de producţie avantajoase pe care le avem în ţară, impozitării  favorabile, costului acceptabil al manoperei, materiei prime accesibile în cantităţi mari, dar şi poziţiei geografice favorabile faţă de întreaga Europă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.01.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, afaceri
, italieni
, companie
, sebes
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide