Business Construct

Iulian Stanciu de la eMAG, la un pas să bată palma cu americanii de la Panattoni pentru un centru logistic pe A1 pentru Network One Distribution, cel mai mare distribuitor IT&C de pe piaţa românească

Iulian Stanciu

Iulian Stanciu

Autor: Bogdan Alecu

08.02.2017, 00:04 1474
Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor IT&C de pe plan local, este aproape de semnarea unui acord cu americanii de la Panattoni, specializaţi în dezvoltarea proiectelor logistice, pentru dezvoltarea unui depozit de 30.000 mp la kilometrul 23 pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.
 
Centrul logistic ar urma să fie construit „built to suit“ de americani pentru NOD.
 
Panattoni deţine în Polonia şi Cehia spaţii industriale de peste 3,2 milioane de metri pătraţi, din care peste 2,5 mil. mp numai în Polonia. Spre comparaţie, în acest moment, suprafaţă totală a depozitelor logistice din România este de 2,5 mil. mp.
 
Network One Distribution este deţinută integral de antreprenorul local Iulian Stanciu, care este de asemenea CEO şi acţionar în cadrul grupului eMag, cel mai mare retailer online din România. NOD a înregistrat în 2015 afaceri de 930 mil. lei, potrivit Ministerului de Finanţe.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO