Business Construct

Lichidatorul vinde activele fabricii de mobilă din Blaj pentru 3 mil. €

Lichidatorul vinde activele fabricii de mobilă din Blaj...

Autor: Ioana David

17.04.2014, 00:06 586
Unul dintre acţionarii fabricii de mobilă din Blaj era Nicolae Christopher Raţiu, fiul fostului lider ţărănist Ion Raţiu.
 
Istoria de peste 50 de ani a fabricii de mobilă Stratusmob din Blaj a ajuns la final, după ce lichidatorul, firma Expert Insolvenţă, a scos la vânzare activele, ca urmare a intrării în faliment a companiei la începutul anului 2013.
 
„Stratusmob a intrat în faliment întrucât nu a fost respec­tat planul de reorganizare. Cauza principala a neres­pec­tării pla­nului a fost contextul economic dificil pe fondul crizei eco­nomice începută în anul 2009, scăderea vânzării, cuantumul mare al datoriilor“, a spus Cristian Tomescu, practician în insol­venţă în cadrul Expert Insolvenţă.
 
Expert Insolvenţă a mai fost administrator judiciar în cadrul insolvenţei temporare a Carrefour România şi a fost desemnată lichidator judiciar în cadrul Bata Sky Imobiliare din Giurgiu (fosta Blue Air Transport Aerian).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO