Business Construct

Living în contraste

Shopping. Galerie foto.

Shopping. Galerie foto.

Autor: Corina Mirea

12.05.2016, 00:03 502

Se spune că primăvara este anotimpul marilor schimbări, cel al „trezirii simţurilor“ şi al noilor începuturi, pe toate planurile. De această regulă nescrisă nu se putea dezice nici spaţiul personal, acea oază de linişte pe care o numim simplu acasă. În numărul acesta al revistei am încercat să oferim puţină inspiraţie pentru cei care vor să aducă un „aer proaspăt“ în cele mai importante spaţii ale oazei lor de linişte.

Am început cu zona de living, pentru care propunem contraste în toate formele sale. De la un mix de alb, galben, argintiu şi roşu până la mobilier din lemn sau piele ecologică şi accesorii din ceramică sau „presărate“ cu pietre atent decupate. Aşa ne-am gândit că trebuie să arate un shopping list de primăvară pentru toate buzunarele, care să însufleţească zilele de duminică petrecute în familie, orele de relaxare ce vin după un program de lucru încărcat sau serile în care rulează un film bun.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO