Liviu Tudor duce la 100% gradul de ocupare în West Gate după ce a semnat cu Société Générale

19 ian 2017 Autor: Bogdan Alecu

Proiectul de birouri West Gate din vestul Capitalei, deţinut de Genesis Development, companie controlată de antreprenorul local Liviu Tudor, a semnat cea de-a cincea extindere consecutivă cu o companie din grupul  Société Géné­rale, respectiv cu centrul de servicii  Société Géné­rale European Busines Services.

„Continuăm dezvoltarea operaţiunilor noastre în România prin extinderea suprafeţei birourilor cu încă 4.000 mp, în cadrul parcului de afaceri West Gate, clădirile H4 şi H5”, a declarat Phillipe Garcet, CEO al Société Géné­rale European Business Services.

Anterior, în februarie anul trecut francezii au semnat pentru o extindere de 7.600 mp tot până în 2021.

Contractul cu Société Géné­rale European Business Services pentru noul spaţiu a intrat în vigoare la începutul anului 2017. Société Géné­rale European Business Services utilizează 12.700 mp de birouri din cei 75.000 mp ai West Gate, spaţiile fiind contractate până la sfârşitul anului 2021. În prezent, West Gate are un grad de ocupare de 100%, închiriat companiilor precum Accenture, Alpha Bank, Carestream, Citi, Dacia-Renault, Ericsson, Siemens, Panasonic şi WNS.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.01.2017

 
Cuvinte cheie:
semnare
, ocupare
, societe generale
, gene
, companie
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide