Business Construct

Luptă la vârf pentru găzduirea Agenţiei Europene a Medicamentului. Bucureştiul vine cu o clădire din Pipera a lui Papalekas

Luptă la vârf pentru găzduirea Agenţiei Europene a...

Autor: Iulian Anghel

02.08.2017, 00:04 341

Bucureştiul va avea de înfruntat o competiţie dură în tentativa de a găzdui Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), într-o cursă în care s-au înscris alte 18 oraşe.

Termenul de depunere a candida­turilor pentru a găzdui Agenţia Euro­peană a Medicamentului şi Auto­ritatea Bancară Europeană (EBA), care pleacă de la Londra în urma deciziei brita­nicilor de a părăsi UE a expirat luni, 31 iulie 2017, la miezul nopţii, a anunţat ieri Comisia Europeană.

„Comisia Europeană urmează să evalueze toate candidaturile în mod obiectiv şi pe baza criteriilor stabilite de preşedintele Jean-Claude Juncker şi de preşedintele Donald Tusk şi aprobate de şefii de stat sau de guvern din UE 27, iar rezultatul evaluării va fi publicat online în data de 30 septembrie 2017“, a anunţat ieri Comisia Europeană. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO