Business Construct

Mallul Sun Plaza din Berceni a raportat afaceri de 15,9 milioane de euro, în creştere cu 2,5%

Centrul comercial are o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi

Centrul comercial are o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi

Autor: Cristi Moga

17.07.2014, 00:05 277
Firma Societatea de Dezvoltare Co­mer­cială Sudului, în portofoliul căreia se află mallul Sun Plaza din cartierul bucureştean Berceni, a înregistrat o cifră de afaceri de 15,9 mil. euro anul trecut, în creştere cu 2,5%, rezultat prin care proiectul grupului austriac S Immo îşi consolidează a treia poziţie în topul mallurilor din Bucureşti.
 
Bilanţul depus pe site-ul Ministerului de Finanţe mai arată că firma care operează mallul s-a apropiat de break-even, înregis­trând o pierdere netă de doar 0,4 mil. euro, după un rezultat negativ de 16,8 milioane de euro în 2012.
 
Rezultatele mai bune au fost realizate în contextul în care Sun Plaza a înregistrat anul trecut un nou record de vizitatori, mallul din Piaţa Sudului fiind tranzitat în 2013 de 12,1 milioane de persoane (medie zilnică de 33.000 de vizitatori), potrivit in­for­maţiilor transmise de reprezentanţii S Immo la începutul anului. Totodată, din toamna anului trecut, administrarea Sun Plaza a fost preluată de o echipă a firmei de consul­tanţă CBRE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO