Business Construct

Marian Roman, CA Immo: Unele dintre proiectele actuale de birouri vor deveni mai puţin atractive pentru chiriaşi, proprietarii vor fi nevoiţi să se gândească la reconversii

Marian Roman, managing director în cadrul CA Immo România

Marian Roman, managing director în cadrul CA Immo România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.06.2016, 00:08 1266
În prezent, CA Immo are în construcţie un imobil de birouri în zona de centru-vest a Bucureştiului, în apropierea staţiei de metrou Grozăveşti.

Gigantul austriac CA Immo, activ pe piaţa de dezvoltare imobiliară, are în vedere a­chi­ziţionarea de noi tere­nuri sau chiar de proiecte fi­na­lizate pentru expansiu­nea pe piaţa locală, planul fi­ind concentrarea în conti­nua­re pe segmentul de birouri, spu­ne Marian Roman, managing director în cadrul companiei.

„Ne uităm cu atenţie la ce se întâmplă în piaţă şi vedem ce e disponibil, atât ca terenuri, cât şi ca proiecte în sine, construite deja, pe care am putea să le cumpărăm. România este o piaţă stabilă şi foarte bună pentru CA Immo, printre cele mai bune din regiune, după cum s-a văzut în ultimii cinci ani, în care am avut constant un grad de ocupare de peste 97%. Nu ne gândim să vin­dem nimic acum şi niciodată nu s-a pus pro­blema, chiar dacă avem două dintre primele proiecte comerciale de birouri construite în Bucureşti – Opera Center şi Europe House“, spune Marian Roman, managing director în cadrul CA Immo România.

Marian Roman este absolvent al Academiei de Studii Economice şi ocupă funcţia de managing director în cadrul CA Immo România din martie 2011. Anterior, a lucrat ca regional managing director pentru Europolis Real Estate Asset Management. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO