Business Construct

New Kopel: Ne uităm din acest an spre investiţii în imobiliare, nu doar în sectorul auto

Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group:

„Piaţa imobiliară locală va creşte în următorii trei ani, nu va mai exista boomul pe care l-am văzut în 2007, dar va fi o creştere sănătoasă care va atrage investiţii. România este stabilă din punct de vedere politic, financiar, economic şi fiscal, iar acest lucru va atrage investiţii”.

Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group: „Piaţa imobiliară locală va creşte în următorii trei ani, nu va mai exista boomul pe care l-am văzut în 2007, dar va fi o creştere sănătoasă care va atrage investiţii. România este stabilă din punct de vedere politic, financiar, economic şi fiscal, iar acest lucru va atrage investiţii”.

Autor: Bogdan Alecu

09.02.2016, 00:08 1119

Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group, companie cu activităţi în industria auto, spune că randamentele din imobiliare, dar şi creşterea economică a României atrag compania pe care o conduce către sectorul real-estate.

„Vom lansa proiecte pe piaţa imobiliară. În prima etapă ne uităm să achiziţionăm clădiri de birouri care au deja chiriaşi şi care sunt ampla­sate în zona cen­trală a Capitalei sau chiar în alte oraşe, în timp ce în a doua etapă vom construi noi proiecte, fie că vorbim de pro­iecte rezidenţiale sau de office”, a spus direc­torul grupului israelian. El menţionează că so­cie­tatea ar putea investi anul acesta în achiziţii între 5 şi 10 milioane de euro.

„Piaţa imobiliară locală va creşte în următorii trei ani, nu va mai exista boomul pe care l-am văzut în 2007, dar va fi o creştere sănătoasă care va atrage investiţii. România este stabilă din punct de vedere politic, finan­ciar, economic şi fiscal, iar acest lucru va atrage investiţii”, a adăugat Shayb. New Kopel de­ţine pe piaţa locală dealerul Opel Union Motors din Otopeni şi firma de rent a car şi leasing operaţional Sixt New Kopel, dar şi divizia de maşini second-hand Sixt New Kopel SH.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO