INTERVIU

New Kopel: Ne uităm din acest an spre investiţii în imobiliare, nu doar în sectorul auto

9 feb 2016 Autor: Bogdan Alecu

Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group:

„Piaţa imobiliară locală va creşte în următorii trei ani, nu va mai exista boomul pe care l-am văzut în 2007, dar va fi o creştere sănătoasă care va atrage investiţii. România este stabilă din punct de vedere politic, financiar, economic şi fiscal, iar acest lucru va atrage investiţii”.

Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group, companie cu activităţi în industria auto, spune că randamentele din imobiliare, dar şi creşterea economică a României atrag compania pe care o conduce către sectorul real-estate.

„Vom lansa proiecte pe piaţa imobiliară. În prima etapă ne uităm să achiziţionăm clădiri de birouri care au deja chiriaşi şi care sunt ampla­sate în zona cen­trală a Capitalei sau chiar în alte oraşe, în timp ce în a doua etapă vom construi noi proiecte, fie că vorbim de pro­iecte rezidenţiale sau de office”, a spus direc­torul grupului israelian. El menţionează că so­cie­tatea ar putea investi anul acesta în achiziţii între 5 şi 10 milioane de euro.

„Piaţa imobiliară locală va creşte în următorii trei ani, nu va mai exista boomul pe care l-am văzut în 2007, dar va fi o creştere sănătoasă care va atrage investiţii. România este stabilă din punct de vedere politic, finan­ciar, economic şi fiscal, iar acest lucru va atrage investiţii”, a adăugat Shayb. New Kopel de­ţine pe piaţa locală dealerul Opel Union Motors din Otopeni şi firma de rent a car şi leasing operaţional Sixt New Kopel, dar şi divizia de maşini second-hand Sixt New Kopel SH.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2016

 
Cuvinte cheie:
Kopel
, imobiliare
, sector
, refuz
, auto
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide