Business Construct

O altă companie tech americană ignoră Brexitul şi deschide birouri în Londra

O altă companie tech americană ignoră Brexitul şi...

Autor: Catalina Apostoiu

28.06.2017, 00:00 278

Compania americană Intercom, cu sediul în San Francisco, a anunţat deschiderea primului său birou din Londra în acest an, ignorând astfel temerile legate de efectele Brexit, scrie Bloomberg. 

Printre investitorii din cadrul companiei se numără co-fondatorul Twitter Biz Stone, cât şi Iconiq Capital şi Index Ventures. „Vom începe angajările imediatÎ, a declarat Des Traynor, co-fondatorul Intercom. Decizia reprezintă o demonstraţie de susţinere pentru industria tech londoneză post-Brexit.

În pofida nesiguranţei legate de capacitatea Londrei de a-şI păstra companiile şi oamenii de valoare, mai multe companii tech americane, printre care Snap şi Slack Technologies, şi-au anunţat intenţia de a deschide birouri în oraş.

Traynor a declarat că Londra a fost o alegere evidentă, chiar după votul pentru Brexit, pentru că aceasta reprezintă a doua mare piaţă a companiei din afara SUA şi cea mai mare din Europa. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO