Business Construct

O companie de design refuză deja clienţi din lipsă de timp

O companie de design refuză deja clienţi din lipsă de...

Autor: Cristina Rosca

08.07.2015, 00:04 818
Compania Cass Design din Timişoara, care se ocupă de design interior şi exterior, precum şi de dezvoltare imobiliară, a terminat anul trecut cu afaceri de 650.000 de lei cu doar doi angajaţi şi se aşteaptă la o reluare a creşterii în 2015, an pe care îl descrie ca fiind unul dintre cei mai încărcaţi de până acum din punctul de vedere al proiectelor.
 
„Cass Design este o firmă care se ocupă de design de interioare şi exterioare din 2001 şi de dezvoltare imobiliară din 2006. Ea a fost fondată de mine şi de soţia mea în urmă cu 14 ani“, spune Sorin Săftescu, unul dintre acţionari. Antreprenorul adaugă că în toată această perioadă nu au fost multe etape de dezvoltare pentru companie, ci doar intrarea pe segmentul imobiliar în urmă cu aproape un deceniu. „În rest, a fost un business în creştere continuă.“ Totuşi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, compania Cass Design a suferit o scădere a businessului anul trecut de la peste 3,3 milioane de lei în 2013. Reprezentanţii companiei estimează însă o creştere a businessului în acest an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO