Business Construct

O firmă asociată fraţilor Negoiţă a ridicat 300 de apartamente în sectorul 3 din Bucureşti

Ionuţ Negoiţă, alături de fratele său, Robert, au dezvoltat peste 2.000 de apartamente şi mai multe hoteluri în Bucureşti.

Ionuţ Negoiţă, alături de fratele său, Robert, au dezvoltat peste 2.000 de apartamente şi mai multe hoteluri în Bucureşti.

Autor: Cristi Moga

18.02.2015, 00:06 5892

Firma Jacob Gardens, deţinută de o societate cu sediul în proiectul Confort City al fraţilor Ionuţ şi Robert Negoiţă, a ridicat în ultimele luni două blocuri cu aproxi­mativ 300 de apartamente în spatele fabricii Policolor din zona Theodor Pallady şi are în lucru alte trei blocuri cu câteva sute de apartamente.

Proiectul, denumit Palladium, nu are site de prezentare, iar dezvoltatorii nu au început deocamdată vânzarea locuinţelor, deşi pe un panou montat pe unul dintre blocuri sunt anunţate preţurile care pornesc de la 22.700 de euro pentru o garsonieră şi ajung la 69.500 de euro pentru un apartament cu patru camere.

Blocurile au o structură formată din parter şi 11 etaje, primele două au fost ridicate şi închise, următoarele două blocuri sunt cu structura de rezistenţă la etajul 5, iar cel de-al cincilea bloc este într-un stadiu incipient.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO