O firmă de publicitate a readus în circuitul imobiliar o clădire din 1920 cu 330.000 de euro

19 iul 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Vezi galeria foto Clădirea are 1.000 de metri pătraţi şi cuprinde parterul plus încă trei etaje destinate retailului, iar la rooftop şi la etajul cinci este deja funcţional un lounge bar

O fostă clădire de birouri trans­formată în spaţiu de retail, din apropierea Spitalului Colţea situat în zona Universităţii, îşi caută un chiriaş care să ocupe imobilul în totalitate. Pro­prie­tarul Mihai Sebastian Arghiropol, managerul firmei Media One SRL, cu activitate în PR şi advertising, care a rea­li­zat lucrările de renovare, cere un preţ de 18.000 de euro pe lu­nă pentru întregul proiect.
 
„Clădirea are 1.000 de metri pătraţi şi cuprinde parterul plus încă trei etaje, destinate retailului. La rooftop şi la etajul cinci este deja funcţional un lounge bar. Nu vrem să închiriem de­cât totul odată, pentru un singur brand, cum este, spre exem­plu, cazul retailerului H&M din centrul vechi“, spune Mihai Arghiropol.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.07.2016

 
Cuvinte cheie:
firma
, imobil
, pr
, publicitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide