Octagon: După patru ani de stagnare, infrastructura va fi motorul din construcţii

11 sep 2014 Autor: Andreea Neferu

Alexandros Ignatiadis, unul dintre oamenii de afaceri care deţin compania de construcţii Octagon, spune că perspectivele privind proiectele din infrastructură sunt optimiste, în ciuda faptului că în ultimul an investiţiile publice în acest domeniu au fost reduse puternic de către stat.
 
„Chiar dacă infrastructura nu reprezintă un segment prioritar pentru investiţii publice anul aces­ta, iar piaţa nu se află într-o perioadă dinamică (…), perspectivele pentru domeniul infrastruc­turii sunt însă pozitive. Inevitabil, după patru ani de stagnare, infrastructura va fi motorul de dezvoltare a pieţei construcţiilor“, a declarat Ignatiadis.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.09.2014

 
Cuvinte cheie:
infrastructura
, constructii
, motor
, proiecte
, afaceri
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide