Business Construct

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu face o nouă investiţie în imobiliare şi dezvoltă 600 de apartamente în cel mai fierbinte pol rezidenţial al momentului, zona Expoziţiei

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu face o nouă investiţie...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.07.2017, 07:00 4170

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor, controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, dezvoltă  un proiect rezidenţial de 600 de apartamente în partea de nord a Capitalei, în apropiere de Bulevardul Expoziţiei, o zonă care a atras, în ultima perioadă, tot mai multe investiţii imobiliare. Proiectul este situat între bulevardele Kiseleff şi Ion Mihalache, în cartierul Domenii.

Lucrările pentru prima fază a proiectului vor fi demarate în toamna acestui an şi vor fi încheiate în primăvara anului 2019. Prima fază va avea patru blocuri cu 268 de apartamente.

În total, proiectul va avea nouă blocuri între 9 şi 13 etaje fiecare, fiecare cu garsoniere şi apartamente de tip studio, cu două, trei sau patru camere. Apartamentele de la ultimul etaj vor avea vedere către zona de nord a Capitalei.

Locurile de parcare vor fi situate în subteran şi mai puţin de o treime din suprafaţa dezvoltată va fi ocupată de clădiri, restul fiind reprezentat de spaţii verzi.

„Suntem foarte încântaţi că am reuşit să achiziţionăm acest lot extrem de atractiv, localizat în zona Domenii, una dintre cele mai bune zone ale Bucureştiului, cu acces rapid la metrou. Încă din urmă cu câteva luni, când au început să circule zvonuri potrivit cărora noi încercăm să achiziţionăm terenul, nu a trecut nicio zi fără să fim contactaţi de potenţiali cumpărători care erau realmente interesaţi de un apartament, deşi noi nu dispuneam de teren la acel moment. Credem că cererea pentru apartamentele pe care le vom construi va fi mare, iar acestea se vor vinde rapid”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO al Impact Developer & Contractor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO