Business Construct

Piaţa de birouri din Bucureşti fierbe:un mare broker imobiliar de la Londra intră în România printr-o asociere cu Crosspoint

Piaţa de birouri din Bucureşti fierbe:un mare broker...
10.07.2017, 00:05 1169
Firma de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate a anunţat intrarea într-un parteneriat cu firma internaţională de consultanţă în imobiliare Savills în România, unul din cei mai mari operatori de profil la nivel mondial, cu 700 de birouri în proprietate şi în asociere în toată lumea, listat la bursa din Londra.
 
„Prospectăm împreună cu Savills opor­tunităţile de business care se des­chid în condiţiile creşterii rapide a pieţei de real estate din România şi a celei din Europa Centrală şi de Sud-Est în general“, a spus Codrin Matei, fondator şi director al diviziei de pieţe financiare, consultanţă pentru datorii şi închiriere de birouri din cadrul Crosspoint.
 
Fondată în 2005, Crosspoint Rreal Estate este o firmă de consultanţă profilată pe pieţe financiare, leasing, reprezentarea chiriaşilor, evaluări şi  consultanţă de proiecte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO