Business Construct

Polonezii de la Kruk, care se ocupă cu recuperarea creditelor, au închiriat peste 10% din Timpuri Noi Square

Polonezii de la Kruk, care se ocupă cu recuperarea...

Autor: Roxana Rosu

25.04.2017, 00:05 711
Dezvoltatorul Vastint, divizia imobiliară a Inter IKEA, a semnat un contract de închiriere pentru 4.000 mp de spaţii de birouri în cadrul ansamblului Timpuri Noi Square din Bucureşti cu divizia locală a grupului polonez Kruk, activ pe piaţa recuperării de creanţe. Proiectul de birouri format din două clădiri cu o suprafaţă de 33.000 mp va fi operaţional în iunie.
 
ZF a scris la finalul lunii ia­nua­rie că po­lo­nezii ar pu­tea fi unul dintre prin­­­­cipalii chiriaşi ai birourilor pe care Vastint le con­s­tru­­ieşte în zona Tim­­puri Noi. 
 
Ieri reprezentanţii ce­lor două companii au a­nunţat că Kruk România a în­chi­riat cei 4.000 mp pentru se­diu­l central al companiei în Bu­cu­reşti. Compania poloneză îşi des­fă­şoară în prezent activitatea în ansamblul River Plaza, am­plasat pe Spla­iul Uni­rii în apropierea Camerei de Comerţ.
 
În afară de Bucureşti, mai mult de 600 de angajaţi lucrează în Centrul Operaţional din Târgovişte şi pe întreg te­ritoriul României, ca echipă a agen­ţilor de teren susţinută de cinci birouri locale. Două noi birouri locale sunt pla­nificate pentru deschidere anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO