Business Construct

Producătorul braşovean de ţiglă metalică Bilka Steel termină cu afaceri de peste 100 de milioane de lei

Horaţiu Ţepeş, fondatorul Bilka Steel

Horaţiu Ţepeş, fondatorul Bilka Steel

Autor: Andreea Neferu

19.12.2013, 00:06 326
Producătorul braşovean de ţigle metalice Bilka Steel, controlat de Horaţiu Ţepeş, va termina anul 2013 cu o cifră de afaceri de circa 104 milioane de lei (peste 23 de milioane de euro), în creştere cu 41% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.
 
„Vom încheia anul cu peste 3,2 mi­lioane de metri pătraţi de învelitori vândute. Ascensiunea businessului (...) este rezultatul investiţiilor realizate an de an“, a spus Ţepeş.
 
Bilka Steel produce în pre­zent ţiglă metalică la Brasov, pe fosta platformă Tractorul. Ca­paci­tatea de producţie pentru ţiglă me­ta­lică a companiei a urcat la un milion de metri pătraţi lunar după ce Bilka Steel şi-a mutat activitatea anul acesta dintr-o hală de 4.500 de metri pă­traţi într-una de 12.000 de metri pă­traţi şi după o investiţie de 3,5 mil. euro, care a presupus şi construcţia a 1.000 de metri pătraţi de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO