Business Construct

Producătorul de faianţă pentru menaj Cesiro din Sighişoara şi-a bugetat afaceri de 22 mil. euro

Producătorul de faianţă pentru menaj Cesiro din...

Autor: Laurentiu Cotu

10.03.2017, 00:05 419
Producătorul de articole din faianţă pentru menaj Cesiro din Sighişoara, judeţul Mureş, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 22 mil. euro, în stagnare faţă de anul trecut, pe fondul unei evoluţii constante a pieţei de profil.
 
Compania exportă 85% din producţia fabricii din Sighişoara, către 90 de clienţi din 30 de ţări. Cesiro produce în principal farfurii, platouri, ceşti şi boluri, dar şi ceainice, cafetiere, vaze, ghivece sau coşuri de fructe, potrivit site-ului companiei.
 
„Anul trecut am realizat afaceri de 22 de milioane de euro, estimând că ne vom menţine la acelaşi nivel şi în 2017. În prezent lucrăm la 85% din capacitatea totală de producţie, similar cu 2016 şi 2015“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan David, commercial manager la Cesiro. Producţia fabricii din Sighişoara este de 4,5 mi­lioane de produse lunar, partenerii de afaceri externi ai companiei fiind din Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Estonia, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Serbia, Spania şi Ungaria, potrivit site-ului Cesiro. Produsele companiei sunt prezente în cele mai multe dintre hipermar­keturile şi supermarketurile din Europa.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO