Business Construct

Producătorul de mobilă Ecolor, al treilea exportator de mobilă din România, investeşte 5,3 mil. euro în creşterea producţiei şi ajunge la 670 de angajaţi

Fabrica de mobilă din comuna Jucu, judeţul Cluj, avea la sfârşitul anului trecut  619 salariaţi

Fabrica de mobilă din comuna Jucu, judeţul Cluj, avea la sfârşitul anului trecut 619 salariaţi

Autor: Roana Rotaru

08.05.2017, 00:05 520

Ecolor, care are o fabrică în comuna Jucu din judeţul Cluj,  este al treilea cel mai mare exportator de mobilă din România, după Aramis Invest şi Taparo.

Producătorul de mobilă Ecolor, o companie cu acţionariat suedez, care a produs şi vândut mobilă de aproape 69 mil. euro anul trecut, şi-a propus să investească anul acesta 24 mil. lei (5,3 mil. euro) în creşterea capacităţii de producţie a fabricii din comuna Jucu, judeţul Culj, potrivit reprezentanţilor companiei.

Fabrica de mobilă se întinde în prezent pe o suprafaţă de 53.000 de metri pătraţi, iar pe porţile fabricii ies zilnic 15-20 de camioane de mobilă, potrivit datelor publicate pe site-ul companiei.

„Intenţionăm să creştem capacitatea de producţie, care pentru noi înseamnă echipamente tehnologice şi extinderea clădirii actuale“, a declarat pentru ZF Carl Widell, directorul general al Ecolor şi asociat minoritar al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO