Business Construct

Proiect european de 89,5 mil. lei pentru construirea unui drum de legătură între Oradea şi Băile Felix

Proiect european de 89,5 mil. lei pentru construirea unui...

Autor: Laurentiu Cotu

09.12.2015, 18:00 895

Primăria Oradea are în plan realizarea unui drum de legătură între municipiul Oradea şi comuna Sînmartin, sat Băile Felix, pe o lungime de peste 4 km, finanţat printr-un proiect european de 89,5 mil. lei (peste 20 mil. euro).

Drumul va asigura legătura între municipiul Oradea, de la giraţia situată între hypermarketurile Selgros şi Metro, şi comuna Sînmartin, sat Băile Felix, în zona pensiunii Noblesse. Drumul va include o pistă de biciclete, un pod peste pârâul Peţa şi un pasaj rutier peste calea ferată în lungime de 72 de metri.

’’Rolul acestui drum de legătură este de ocolire a localităţii Sînmartin, asigurându-se o cale rapidă pentru toate categoriile de autovehicule. Pentru autovehiculele de transport mărfuri, drumul de legătură va reprezenta singura cale admisă, deoarece traficul greu va fi scos în afara municipiului, respectiv a localităţii Sînmartin’’, se arată într-un comunicat al primăriei Oradea. Durata de realizare a proiectului este de 24 de luni.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO