Real estate

Proiect imobiliar de 8,5 mil. euro lângă Piaţa Unirii: Ne gândim dacă vom face birouri sau ansamblu rezidenţial

10 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Un grup de investitori români şi unguri construieşte în zona Pieţei Unirii din Capitală un imobil de 10.000 de metri pătraţi, care „înghite“ peste 8 milioane de euro.
 
Investiţia este făcută de compania Art Diamond Real Estate, cu acţionari din Budapesta. La final, imobilul va avea 12 etaje.
 
„Deocamdată nu avem contracte încheiate cu niciun chiriaş pentru birouri, însă ne aflăm în discuţii avansate cu mai multe firme. Interes există, ţinând cont de zona foarte bună în care este amplasat proiectul, iar cei care vor să închirieze ne contactează. În acest moment, ne gândim dacă vrem să fie clădire de birouri sau ansamblu rezidenţial“, a spus Cristian Tiderle, 41 de ani, unul dintre acţionarii Art Diamond Real Estate.
 
Deocamdată, autorizaţia pe care o are dezvoltatorul este pentru birouri, dar structura clădirii poate fi uşor transformată în locuinţe sau hotel, prin recompartimentare, spune investitorul. Decizia va fi luată până în luna iunie.  „Până acum am investit circa 4,5 mi­lioane de euro, bani în care intră şi preţul terenului, iar când vom termina cred că ajungem la aproape 8,5 mi­lioane de euro“, spune Cristian Tiderle.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Unirii
, ansamblu rezidential
, proiect
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide