Business Construct

Proinvest Group alocă zece milioane de euro pentru o fabrică de panouri sandwich, la Paşcani

Proinvest Group alocă zece milioane de euro pentru o...

Autor: Departamentul Economic

08.03.2016, 11:00 1655

Prima etapa a proiectului, în valoare de 3 milioane de euro, a fost finalizată în luna februarie, prin punerea în funcţiune a primei linii de producţie panouri sandwich cu miez de vată minerală bazaltică pentru acoperiş şi pereţi, cu o capacitate de producţie de 1 milion de metri pătraţi pe an.

"Astfel, începând cu 1 februarie 2016, la fabrica Proinvest Group de la Paşcani sunt produse cinci tipuri de panouri sanwich pentru aplicaţii speciale: panouri rezistente la foc, panouri fonoabsorbante, panouri pentru aplicaţii cu buget redus, panouri rezistente la umiditate şi panouri pentru depozite frigorifice", arată compania, într-un comunicat.

Faza a doua a proiectului va fi finalizată în 2018, prin punerea în funcţiune a unei noi linii de producţie a panourilor sandwich.

Compania Proinvest a fost înfiinţată în 2000, la Paşcani, de omul de afaceri Vasile Sandu, şi are în prezent 350 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO