Proinvest Group alocă zece milioane de euro pentru o fabrică de panouri sandwich, la Paşcani

8 mar 2016 Autor: Departamentul Economic

Proinvest Group Paşcani are în derulare un proiect greenfield în valoarea de zece milioane de euro privind producţia mai multor tipuri de panouri sandwich, a anunţat marţi compania specializată în prelucrarea oţelului.

Prima etapa a proiectului, în valoare de 3 milioane de euro, a fost finalizată în luna februarie, prin punerea în funcţiune a primei linii de producţie panouri sandwich cu miez de vată minerală bazaltică pentru acoperiş şi pereţi, cu o capacitate de producţie de 1 milion de metri pătraţi pe an.

"Astfel, începând cu 1 februarie 2016, la fabrica Proinvest Group de la Paşcani sunt produse cinci tipuri de panouri sanwich pentru aplicaţii speciale: panouri rezistente la foc, panouri fonoabsorbante, panouri pentru aplicaţii cu buget redus, panouri rezistente la umiditate şi panouri pentru depozite frigorifice", arată compania, într-un comunicat.

Faza a doua a proiectului va fi finalizată în 2018, prin punerea în funcţiune a unei noi linii de producţie a panourilor sandwich.

Compania Proinvest a fost înfiinţată în 2000, la Paşcani, de omul de afaceri Vasile Sandu, şi are în prezent 350 de angajaţi.

 
Cuvinte cheie:
PROINVEST
, INVESTITIE
, pascani
, fabrica
, productie
, companie
, proiect
, aplicatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide