Business Construct

Reţeaua Re/MAX se extinde pe plan local cu trei birouri în franciză, la Cluj, Timişoara şi Focşani

Amelia Velicam

Amelia Velicam

Autor: Roxana Rosu

11.04.2018, 12:00 169

Reţeaua RE/MAX România a continuat extinderea pe plan local, cu trei nou birouri deschise în franciză, la Cluj-Napoca, Timişoara şi Focşani.

Franciza RE/MAX Vision Cluj a presupus o investiţie iniţială de aproximativ 20.000 de euro, care se va extinde până în 2019 pentru modernizarea biroului. Agenţia din Cluj-Napoca este operaţională de la începutul lunii februarie, iar Amalia Velican, fondatoarea acesteia, mizează pe termen lung pe dezvoltarea pieţei imobiliare din Cluj.

„Am ales RE/MAX pentru oferta completă pe care o are la dispoziţie, de la valorile şi principiile pe care este clădit business-ul, până la comunitatea cu care relaţionezi din momentul semnării francizei. Pentru mine a contat foarte mult sprijinul oferit de echipa profesionistă RE/MAX în toate etapele de dezvoltate a business-ului,  dar şi libertatea de a-mi dezvolta afacerea în ritmul meu”, a declarat Amalia Velican, proprietar RE/MAX Vision.

RE/MAX Liberty Brokers Timişoara, unitate ce va fi operaţională de la 10 aprilie, este deţinută de Dan Sarmeş şi a presupus, până în prezent, o investiţie de aproximativ 9.000 de euro, care se va ridica la 15.000 de euro până la finalizarea procedurilor necesare deschiderii biroului. Conform spuselor fondatorului, a ales sistemul de franciză pentru a economisi timp şi resurse, iar RE/MAX pentru a lucra cu o reţea bine poziţionată pe piaţă.

„Unul dintre motivele pentru care am decis să investesc într-o franciză a fost economisirea de resurse la înfiinţarea businessului, de consultanţă juridica, la training şi consultanţă de specialitate, precum şi timpul câştigat. Iar spre RE/MAX m-am îndreptat deoarece îmi oferă maximum din ceea ce aş putea primi, plus echipa de oameni de calitate din spatele sistemului”, a declarat Dan Sarmes, fondatorul RE/MAX Liberty Brokers.

Tot la începutul acestui an, în portofoliul de francize al reţelei a intrat şi RE/MAX Golden Home, birou deschis în Focşani şi deţinut de Dănuţ Bezea.

„RE/MAX mi-a oferit încrederea de care am avut nevoie să fac pasul spre acest tip de investiţie. Aşteptările pe care le am sunt îndrăzneţe şi orientate spre livrarea de servicii excepţionale în domeniul imobiliar. Obiectivul principal este să formez o echipă de profesionişti, iar RE/MAX Golden Home să devină liderul consultanţei imobiliare locale” a declarat Dănuţ Bezea, Broker/Owner RE/MAX Golden Home.

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.500 de tranzacţii imobiliare, în creştere cu 50% comparativ cu 2016 şi comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creştere cu cca. 30% faţă de anul precedent.

RE/MAX este franciza numărul 1 la nivel global pe segmentul imobiliar. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 115.000 de agenţi afiliaţi în 7000 de birouri aflate în cca. 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 38 de ţări, cu peste 1.800 birouri şi 20.000 de agenţi, continuând să se extindă

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO