Business Construct

Sanex Cluj: 2015 a fost cel mai bun an pentru noi de la preluarea de către Lasselsberger. Pentru 2016 mizăm pe o creştere de 5% a afacerilor

Sanex Cluj: 2015 a fost cel mai bun an pentru noi de la...

Autor: Laurentiu Cotu

29.04.2016, 00:05 500
Producătorul de plăci ceramice Sanex din Cluj-Napoca, parte a grupul austriac  Lasselsberger, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 32 mil. euro, mai mult cu 7% faţă de anul anterior, susţinută atât de investiţiile derulate, cât şi de piaţă.
 
Pentru acest an, compania mizeză pe un avans de 5% al afacerilor, pe fondul finalizării unor proiecte de investiţii şi al creşterii capacităţii de producţie.
 
În prezent, capacitatea de producţie a fabricii Sanex din Cluj este de peste 6,5 mi­lioane de metri pătraţi de plăci ceramice anual, însă în urma investiţiilor finalizate şi a noilor proiecte bugetate, compania inten­ţionează să crească producţia la 8 milioane de metri pătraţi de plăci ceramice pe an. Într-o primă fază, care se va derula în acest an, capacitatea fabricii de plăci ceramice de la Cluj va creşte cu 800.000 de metri pătraţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO