Business Construct

Şeful Reynaers România: Intrăm într-un nou ciclu de creştere economică şi estimez că va ţine 5-6 ani

Daniel Popa, country manager al Reynaers Aluminium România:

Birourile au mers cel mai bine şi încă e loc de creştere. În următorii 5-6 ani vedem un avans în acest sector. Vin din urmă şi proiectele rezidenţiale, fie ele ansambluri sau case private, în timp ce industria de malluri a ajuns spre saturaţie.

Daniel Popa, country manager al Reynaers Aluminium România: Birourile au mers cel mai bine şi încă e loc de creştere. În următorii 5-6 ani vedem un avans în acest sector. Vin din urmă şi proiectele rezidenţiale, fie ele ansambluri sau case private, în timp ce industria de malluri a ajuns spre saturaţie.

Autor: Andreea Neferu

30.10.2015, 00:06 619

Daniel Popa (36 de ani), country manager al Reynaers Aluminium Ro­mânia, subsidiara locală a grupului bel­gian Reynaers, cu activităţi pe seg­mentul solu­ţiilor de aluminiu, spune că firmele ro­mâneşti din in­dustria con­strucţiilor se bat de la egal la egal cu cele din alte ţări din regiune în ceea ce priveşte livrările la export.

 
„Firmele româneşti se bat în proiecte din afara ţării cu firme din Polonia, Bulgaria, Turcia. În domeniul construcţiilor, competiţia din Vest s-a mutat în Est. (…) Vom avea în următorii cinci ani jucători importanţi care se vor bate cot la cot cu marile firme din domeniu. Acest lucru se întâmplă, spre exemplu, în industria tâmplăriei“, afirmă Popa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO