Tranzacţie în punctul zero Orhideea-Pasajul Basarab. Grupul lituanian Hanner ia terenul fostei fabrici de bere Griviţa şi vrea să „joace“ pe piaţa de birouri

13 iul 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Fosta fabrică de bere Griviţa este astfel la a doua tranzacţie după ce a fost cumpărată în 2013 de la Heineken de Ionuţ Dumitrescu, fost şef al companiei de consultanţă imobiliară Eurisko.
 
Dezvoltatorul imobiliar lituanian Hanner Holding, care a ridicat proiectul de locuinţe The Park din zona Par­cului Tineretului din Capitală, a cumpărat terenul fostei fa­brici de bere Griviţa de lângă Pasajul Basarab de la com­pa­nia Kiseleff Development, administrată de Ionuţ Dumitrescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.07.2016

 
Cuvinte cheie:
bere
, birouri
, teren
, fabrici
, lituania
, grup
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide