Business Construct

Turcii de la Kastamonu văd afaceri de 190 mil. euro la fabrica de prelucrare a lemnului din Reghin, plus 17%

Turcii de la Kastamonu văd afaceri de 190 mil. euro la...

Autor: Laurentiu Cotu

17.01.2018, 00:05 1052

Compania Kastamonu România (fosta Prolemn), controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 190 mil. euro, mai mult cu 17% faţă de anul trecut, când afacerile turcilor au trecut de 162 mil. euro.

În fabrica Kastamonu din Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate - n.red.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie pentru reţelele de bricolaj, producătorii de mobilă, distribuitorii de materiale şi accesorii pentru industria mobilei. În prezent, aproximativ 50% din vânzările companiei sunt la export, în ţări precum Ungaria, Italia, Serbia, Polonia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Algeria, Maroc, Guatemala, Egipt sau Franţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO