Business Construct

Un parc industrial din Bistriţa-Năsăud a atras investiţii de 10 mil. euro de la zece companii

Parcul industrial din Bistriţa este ocupat în proporţie de 25% din capacitatea totală.

Parcul industrial din Bistriţa este ocupat în proporţie de 25% din capacitatea totală.

Autor: Simona Tatu

25.08.2017, 00:05 2476
Parcul industrial Bistriţa Sud, care a devenit operaţional în a doua jumătate a anu­lui 2016, a atras investiţii de 10 mi­lioane de euro de la zece companii care vor crea aproximativ 400 de locuri de muncă în judeţul Bistriţa-Năsăud. În rea­lizarea parcului industrial, munici­pa­litatea Bistriţa a investit 7 milioane de euro, jumătate din sumă provenind din fonduri europene.
 
„Parcul industrial Bistriţa Sud a devenit operaţional în a doua jumătate a anului 2016. În prezent există zece companii re­zidente care activea­ză în di­verse domenii pre­cum prelucrarea me­talului, automotive, in­dustria IT, industria pre­lu­cră­rii lemnului, hâr­tie şi carton, robotizări in­dus­triale sau pro­ce­sarea lapte­lui. Aceste 10 compa­nii şi-au asu­mat inves­ti­ţii totale de 10 mi­lioa­ne de euro şi un număr de 391 de locuri de mun­că“, a spus Daniel Dumitru, administratorul parcului indus­trial Bistriţa Sud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO