Business Construct

Unul dintre liderii mondiali de echipamente exclusiviste pentru design de interior a deschis un showroom la Bucureşti

Unul dintre liderii mondiali de echipamente exclusiviste...

Autor: Dan Straut, Mediafax

16.04.2018, 14:09 1018

Porcelanosa Grupo deţine opt fabrici în Spania şi o reţea de peste 150 de magazine în toată lumea, cel mai renumit fiind cel din Manhattan - New York. Grupul are o cifră de afaceri anuală de peste un miliard de euro şi este furnizor oficial al Casei Regale Britanice. Colecţiile Porcelanosa sunt semnate de nume celebre de arhitecţi şi designeri la nivel mondial, între care Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli sau Luis Vidal.

Noul showroom este rezultatul unei cooperări investiţionale cu Delta Studio, unul dintre liderii pieţei amenajărilor interioare de lux din România. Salonul se desfăşoară pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, prezentând concepte de design de interior realizate la cele mai înalte standarde şi se adresează celor mai exigenţi vizitatori.

„Investiţia comună a celor două firme partenere, Porcelanosa Grupo şi Delta Studio, a depăşit o jumătate de milion de euro. Încă din primul an de la deschidere, mizăm pe vânzări de peste două milioane de euro”, a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

„Piata internaţională a fost dintotdeauna scopul nostru, încă din 1974, anul în care bunicul meu a fondat compania. În România, avem o relaţie de peste 10 ani cu Delta Studio, relaţie ce a devenit acum şi mai specială”, a declarat José María Soriano, membru al familiei fondatoare Porcelanosa.

Reprezentanţii investitorilor anunţă, într-un comunicat, că toţi iubitorii de design de interior pot beneficia de promoţia specială realizată cu ocazia lansării, constând în 10% discount pentru orice produs Porcelanosa Grupo comandat până pe 31 mai 2018.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO