Business Construct

Video ZF Live. Liviu Souca, Hansen Office Design: Costul amenajării unui birou se ridică la 500-700 euro/angajat

Autor: Greta Bogdan

16.07.2015, 00:05 516
Liviu Souca, unul dintre fondatorii Hansen Office Design, o companie care face design de birouri, spune că amenajarea unui birou pentru un angajat costă 500-700 de euro, însă poate varia în funcţie de cerinţele clienţilor.
 
„Ne place sau nu, timpul nostru se împarte în trei părţi: o treime dormim, una călătorim şi o treime stăm la birou. Trebuie să fim foarte atenţi unde lucrăm şi unde stăm, pentru că altfel se poate genera mult stres“, a spus la ZF Live Souca.
 
Hansen Office Design, companie înfiinţată de Souca şi de Diana Blinda în 2003, a lucrat de-a lungul timpului cu mai mulţi clienţi, printre care RedBull, Adobe sau Intel, majoritatea având birourile în Bucureşti.
 
„Cel mai mare proiect de design de birouri pe care l-am făcut în ultimii ani a fost pentru Intel România, de 1,5 mi­lioane euro, la care am lucrat foarte multe luni, am luat multe decizii şi am implicat mulţi oameni“, a afirmat antreprenorul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO