Zece companii din holdingul lui Iulian Dascălu, parte din tranzacţia cu Atterbury Europe

22 iun 2017 Autor: Cristina Bellu

Consiliul Concurenţei a autorizat asocierea dintre compania Iulius Holding, deţinută de omul de afaceri Iulian Dascălu şi Atterbury Romania, deţinută în totalitate de fondul de investiţii Atterbury Europe.
 
„În urma acestei tranzacţii, cele două entităţi vor controla împreună atât filiale existente ale Iulius Holding, respectiv Iulius Group, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Suceava, United Business Centre Cluj One, United Business Center 1 Timişoara, United Business Center 2 Timişoara, United Business Center 3 Timişoara, Iulius Trust şi Attrius Developments, cât şi unele companii cARe vor fi înfiinţate ulterior”, se specifică într-un document al Consiliului Concurenţei.
 
Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice şi a ajuns la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.06.2017

 
Cuvinte cheie:
iulian dascalu
, companii
, tranzactie
, timisoara
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide