Business Construct

ZF Live. Cristian Pârvan, PIAROM: Statul nu sprijină capitalul românesc. Avem nevoie de o legislaţie care să permită firmelor româneşti consolidarea fiscală

Cris­tian Pârvan, preşedintele Patro­na­tului Investitorilor Autohtoni (PIAROM):

O multinaţională are mai multă forţă, mai mult know-how, mai multă capacitate de pătrundere pe piaţa internă, iar slăbiciunea capitalului românesc ni se datorează în mare măsură.

Cris­tian Pârvan, preşedintele Patro­na­tului Investitorilor Autohtoni (PIAROM): O multinaţională are mai multă forţă, mai mult know-how, mai multă capacitate de pătrundere pe piaţa internă, iar slăbiciunea capitalului românesc ni se datorează în mare măsură.

Autor: Răzvan Botea

01.02.2018, 00:05 251

Din toate sectoarele de producţie, firmele cu capital privat românesc au rămas majoritare doar în domeniile fabricării mobilei şi al produselor alimentare.

Consolidarea fiscală în cadrul grupurilor de firme româneşti este unul din elementele care pot să genereze creşterea internă a grupurilor şi a capitalizării acestora, la fel cum cum li se permite, conform legislaţiei europene, consolidare fiscală în ţara de origine companiilor internaţionale,  a spus Cris­tian Pârvan, preşedintele Patro­na­tului Investitorilor Autohtoni (PIAROM), în cadrul emisiunii de business ZF LIVE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO