12 antreprenori se luptă mâine să obţină finanţare la Venture Connect

27 mai 2013 Autor: Adrian Seceleanu

Un număr de 12 proiecte din România se vor lupta marţi să obţină finanţări ce pot ajunge, într-un scenariu optimist, la câteva sute de mii de euro sau chiar milioane de euro la evenimentul VentureConnect, în cadrul căruia câteva zeci de investitori din România şi din alte ţări din regiune se află  la Bucureşti pentru a căuta start-up-uri din IT, tehnologie şi online pe care să le finanţeze.

Venture Connect, unul dintre puţinele evenimente din România în cadrul căruia un antreprenor poate sta faţă în faţă cu un potenţial investitor, are avea marţi, 28 mai 2013, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Cele 12 proiecte care se vor lupta pentru atenţia şi banii investitorilor sunt: Bookster.ro, CarsCup, Traderion, Synappsio, Proeconomica Technologies, Use

Together, Smartdreamers, Skill, Barn, Softbinator, StyleJukeBox, RenderStreet şi Viespar.ro.

Fiecare prezentare are o durată de cel mult şase minute şi este urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu o durată de cel mult cinci minute.

Un număr de peste 30 de investitori vor participa în acest an la cea de-a şaptea ediţie a Venture Connect. Printre invitaţii confirmaţi se numără: Nils Granath (consilier pe fuziuni şi achiziţii pentru companii de tehnologie, mentor pentru comunitatea antreprenorială, investitor şi partener în cadrul Cartagena Capital), Barry Kolodkin (regional program manager în cadrul Black Sea Trade Investment Promotion Program), Numan Numan (managing partner în cadrul fondului de investiţii 212LTD), Orlando Szasz (cofondator al Renania, preşedinte al consiliului directorial al Renania, Business Angel), Ciprian Gheţău (fondator al Black Sea Capital), precum şi alţi investitori şi reprezentanţi ai mediului de afaceri din România şi Europa de Sud-Est.

În cadrul celor şase sesiuni de până acum, prin intermediul VentureConnect s-au finalizat două investiţii semnificative: în 2011 proiectul www.tjobs.ro, iar în 2012 Bittnet Systems, un furnizor de servicii de training IT în reţele de comunicaţii (networking), primit o investiţie din partea lui Răzvan Căpăţînă, business-angel român. Din acest an Venture Connect este organizată în parteneriat cu ZF.

 

 
Cuvinte cheie:
Venture Connect
, finantare
, lupta

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide