Business Hi-Tech

Abonaţii Vodafone pot cumpăra telefoane şi tablete în rate cu cardul de credit

Abonaţii Vodafone pot cumpăra telefoane şi tablete în rate cu cardul de credit

Foto AFP

Autor: Adrian Seceleanu

12.10.2012, 00:01 2495

Abonaţii persoane fizice ai Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, pot plăti prin intermediul cardului de credit telefoanele şi tabletele achiziţionate la semnarea unui contract nou sau odată cu prelungirea abonamentului existent, în 12 sau 24 de rate egale, fără dobândă, a anunţat compania. Indiferent de planul tarifar alături de care terminalele sunt achiziţionate, plata în rate este disponibilă clienţilor ce folosesc un card de credit emis de Raiffeisen Bank, UniCredit Ţiriac Bank, Credit Europe Bank şi Citibank România.

"Ne dorim să facilităm accesul clienţilor noştri la tehnologie, oferindu-le posibilitatea să achiziţioneze terminalele pe care şi le doresc în rate fără dobândă", a declarat Iñaki Berroeta, CEO al Vodafone România. În altă ordine de idei, Vodafone a anunţat că a redeschis magazinul pe care îl deţinea pe Bulevardul Magheru - din centrul Capitalei, după ce unitatea comercială a fost reamenajată, ca parte a procesului de rebranding al reţelei retail a operatorului. "Magazinul din Magheru se află printre primele din ţară ca vânzări de smartphone-uri, abonamente de date şi cartele Vodafone", a declarat Mihai Ghyka, director comercial pe segmentul consumer al Vodafone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO