Business Hi-Tech

Adobe Romania recrutează 50 de specialişti în cloud şi big data

Adobe Romania recrutează 50 de specialişti în cloud...

Autor: Cristina Bellu

26.09.2016, 12:44 4188

Subsidiara locală a gigantului american Adobe, unul dintre cei mai mari producători de soft la nivel global, vizează recrutarea a 50 de persoane, urmând ca până la finalul anului numărul total de angajaţi să depăşească pragul de 500.

„Cautam specialisti de toate nivelurile in zonele Cloud si Big Data, deoarece campusul de aici s-a dezvoltat foarte mult catre zona de software-as-a-service (SaaS) a Adobe – Marketing Cloud si Creative Cloud. Spre deosebire de subsidiarele locale ale multor alte companii multinationale ce activeaza in IT, noi nu facem suport, ci dezvoltare, cercetare, lucram activ la produse recunoscute din portofoliul Adobe. Pozitiile deschise sunt atat pentru juniori, cat si pentru seniori –este important sa pastram un echilibru intre experienta si o perspectiva proaspata” declara Cris Radu, director of engineering şi site leader al Adobe Romania

Adobe Romania are in prezent 450 angajati, peste 85% dintre ei ocupând pozitii tehnice de dezvoltare si research.

Rata de retentie a angajatilor din cadrul companiei este de 93%, un procent ridicat atat in raport cu media pietei de IT din Romania, dar si fata de alte campusuri ale Adobe.

Luna acasta, Adobe împlineşte 10 ani de prezenţă în România, timp in care campusul din Bucuresti s-a dezvoltat constant si a devenit cel mai mare centru R&D (Research & Development) al Adobe din zona EMEA.

Echipele din Bucuresti lucreaza la dezvoltarea unor produse importante din cadrul diviziilor Adobe Marketing Cloud si Adobe Creative Cloud, specializate in solutii Cloud si SaaS. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO