Adrian Diţă, noul preşedinte al ANCOM, vrea să îl aducă director de cabinet pe Ionuţ Enache, public affairs expert la Telekom, alături de care a lucrat şi la Vodafone

15 iun 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Adrian Diţă, numit preşedinte al Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în data de 11 mai la propunerea Guvernului PSD Sorin Grindeanu,vrea să îl aducă în funcţia de director de cabinet - poziţie înfiinţată odată cu reorganizarea din temelii a instituţiei, pe Ionuţ Enache, care urmează să părăsească grupul Telekom România, unde ocupă poziţia de Public Affairs Expert, au declarat pentru ZF mai multe surse din piaţa de telecom.

Ionuţ Enache a început să lucreze pentru fostul operator Cosmote în anul 2010, ca şef al biroului de comunicare internă şi CSR, după care a mai urcat câteva poziţii în organigrama companiei parte a grupului Telekom România.

Anterior, în perioada 2007-2010, el a lucrat în cadrul operatorului de telefonie mobilă Vodafone România, unde a ocupat poziţia de Project Manager la departamentul Corporate Affairs. Enache a lucrat în această perioadă alături de Adrian Diţă la Vodafone.

Adrian Diţă lucra pentru Telekom România atunci când i s-a oferit poziţia de preşedinte al ANCOM. El se angajase la Telekom România la finele anului 2015, iar la momentul plecării din grup lucra în subordinea Mihaelei Ioniţă, director juridic, de relaţii şi conformitate. El nu făcea parte din echipa executivă de conducere a grupului Telekom.

Odată cu reorganizarea ANCOM din data de 8 iunie noul preşedintele a înfiinţat şi o structură denumită "Cabinetul Preşedintelui", în care sunt prevăzute 13 posturi - un director de cabinet, 10 consilieri şi două posturi de asistent manager.

Ionuţ Enache nu a părăsit încă grupul Telekom România.

 
Cuvinte cheie:
adrian dita
, ANCOM
, Telekom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide