Business Hi-Tech

Afacerile clujenilor de la Brinel au crescut cu 14% anul trecut, la 122 mil. lei

Marcel Borodi, CEO al Brinel

Speranţa jucătorilor din IT este că piaţa va creşte, dar apar săptămânal amânări de proiecte din cauza neasumării unor decizii şi a incertitudinii.

Marcel Borodi, CEO al Brinel Speranţa jucătorilor din IT este că piaţa va creşte, dar apar săptămânal amânări de proiecte din cauza neasumării unor decizii şi a incertitudinii.

Autor: Laurentiu Cotu

19.05.2017, 00:08 655

Marcel Borodi, proprietar şi CEO al furnizorului de soluţii IT, spune că în 2016 „optimismul şi nedumerirea s-au succedat trimestru după trimestru, dar pe final de an, execuţia planurilor a fost peste aşteptări“.

Net Brinel, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii IT de pe piaţa locală, controlat de antreprenorul Marcel Borodi din Cluj-Napoca, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 122 mil. lei (aproximativ 27 mil. euro), mai mult cu 14% faţă de anul anterior. 

„Ultimii cinci ani nu au fost uşori şi nici plini de investiţii în IT, însă noi ne-am dublat cifra de afaceri în această perioadă de timp. Dacă 2015 a fost cu ceva peste 2008, precedentul an de vârf pentru compania noastră, ne bucurăm că în 2016 s-a păstrat trendul crescător şi am realizat afaceri de 122 de milioane de lei. Pe parcursul anului, optimismul şi nedumerirea s-au succedat trimestru după trimestru, dar pe final, execuţia planurilor a fost peste aşteptări”, a declarat pentru ZF Transilvania Marcel Borodi, CEO Brinel.

Pentru anul în curs, compania estimează afaceri în creştere cu 10-15% faţă de anul 2016, până la aproximativ 140 mil. lei (în jur de 30 mil. euro), pe ba­za parteneriatelor realizate. Brinel es­te integrator de sisteme informatice, iar pe anumite segmente solution provider, având ca parteneri companiile Mi­crosoft, HP Inc, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, EMC-Dell, Leno­vo, Oracle, Veeam, Salesforce, Bitde­fen­der, Vmware, Veritas, Kofax sau Netwrix, potrivit informaţiilor de pe site-ul Brinel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO