Business Hi-Tech

Afacerile clujenilor de la Vitacom Electronics au crescut cu 14% în S1, până la 4,6 milioane de euro

Vasile Andrei Vita, Vitacom Electronics: Am continuat cu dezvoltările platformei online. Totodată, am realizat un tur virtual de 360 de grade a showroom-ului.

Vasile Andrei Vita, Vitacom Electronics: Am continuat cu dezvoltările platformei online. Totodată, am realizat un tur virtual de 360 de grade a showroom-ului.

Autor: Laurentiu Cotu

14.07.2017, 00:06 519
Importatorul şi distribuitorul de electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca, controlat de Vasile Andrei Vita, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 4,6 mil. euro, mai mult cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută de creşterea consumului de produse electrice şi electronice. Pentru anul în curs, compania mizează pe o creştere de peste 20% a afacerilor faţă de anul 2016, când Vitacom Electronics a realizat o cifră de afaceri de 42,5 mil. lei (9,5 mil. euro). Compania este prezentă pe toate canalele de distribuţie (piaţa tradiţională, key account, online, prin magazine proprii şi export). „În primele şase luni din acest an a continuat creşterea consumului produselor comercializate de către Vitacom. În ceea ce priveşte următoarea perioadă de timp, avem estimări pozitive, bazându-ne pe o putere de cumpărare mai mare a populaţiei”, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Andrei Vita, directorul general al companiei Vitacom Electronics. Compania din Cluj importă şi distribuie diverse produse electronice, de la cabluri şi conectori, baterii, acumulatori, încărcătoare GP, componente şi piese de schimb electronice, la electrice şi IT, accesorii pentru electrocasnice, sisteme de securitate, sisteme şi accesorii audio-video, telecomenzi şi sisteme de navigaţie GPS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO