Business Hi-Tech

Afacerile grecilor de la Entersoft au crescut cu 25% la şase luni

Afacerile grecilor de la Entersoft au crescut cu 25% la...

Autor: Cristina Bellu

25.07.2017, 14:45 73
Entersoft România, subsidiara locală a grupului elen specializat în furnizarea de soluţii software de business, a înregistrat în primele şase luni ale acestui an afaceri cu 25% mai mari faţă de aceeaşi perioadă din 2016, vânzările companiei depăşind 500.000 de euro.
 
Primul semestru a fost marcat de debutul unor proiecte de anvergură la companii din domeniul producţiei de lactate (Olympus), din cel medical (Biotechnic), din domeniul producţiei de bere (Berarium) şi al distribuţiei de jucării (ADC Blackfire), dar şi extinderea unor proiecte la clienţi existenţi precum JTI România, Imperial Tobacco, ISOMAT, Sofmedica, Leida, ND Medhealth sau Grupul Editorial Corint.
 
“Proiectele noi au componente importante de cloud şi mobilitate, aproximativ 30-40% dintre managerii cu care am derulat discuţii în acest interval de timp solicitând oferte specifice de ERP în cloud şi aplicaţii de gestionare a forţei de vânzări prin intermediul dispozitivelor mobile”, explică Cristi Cozic, Country Manager la Entersoft România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO