Business Hi-Tech

Afacerile RCS&RDS au crescut cu 26% în primul semestru, până la 1,6 mld. lei

Valentin Popoviciu, vicepreşedintele RCS&RDS: „Mobilul este o direcţie strategică pentru noi, nu putem lăsa acest segment neacoperit”

Valentin Popoviciu, vicepreşedintele RCS&RDS: „Mobilul este o direcţie strategică pentru noi, nu putem lăsa acest segment neacoperit”

Autor: Adrian Seceleanu

21.10.2016, 00:08 1939

Compania de cablu se îndreaptă spre afaceri anuale de 3 mld. lei în România, pe fondul expansiunii puternice pe segmentul de telefonie mobilă.

Compania de cablu RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de servicii de televiziune şi internet fix, a înregistrat în primul semestru din acest an în România afaceri de 1,58 mld. lei (353,5 mil. euro), în creştere cu 26% faţă de anul precedent - cel mai mare avans semes­trial al busi­nessului înregistrat de opera­tor din anul 2012 în­coace. Compania a înregistrat profit net în primele şase luni ale acestui an, în creştere cu aproa­pe 300% faţă de ace­eaşi perioadă din 2015.

Reprezentanţii com­paniei nu au co­men­tat datele până la închi­derea ediţiei. În urmă cu o săptămână, Valentin Po­po­viciu, vicepreşedintele RCS &RDS, declara în cadrul unei ediţii speciale a ZF Live, trans­misă de la conferinţa Interna­tional Digital Forum, că opera­torul a înregistrat creşteri pe toate segmentele de business. „Ce putem preciza este că am crescut pe toate segmentele de piaţă pe care suntem. O să vedeţi în curând nişte cifre, am avut o creştere bună”, a afirmat Popoviciu, cel care a preluat rolul de imagine publică a RCS&RDS după retragerea neaşteptată de la conducerea companiei a lui Alexandru Oprea, fostul CEO, în aprilie 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO