Business Hi-Tech

Afacerile Totalsoft au crescut cu 4%, la 22 mil. euro, în timp ce profitul net a scăzut uşor la 0,6 mil. euro. De săptămâna aceasta conducerea va fi preluată de turcul Yusuf Önder Eren

Liviu Drăgan a condus Totalsoft, compania pe care a înfiinţat-o în urmă cu 23 de ani, până la finele lunii trecute

Liviu Drăgan a condus Totalsoft, compania pe care a înfiinţat-o în urmă cu 23 de ani, până la finele lunii trecute

Autor: Adrian Seceleanu

05.06.2017, 00:08 469

Totalsoft, una dintre cele mai mari companii din România, care a fost preluată de Logo Software, cel mai mare dezvoltator independent de software din Turcia, a înregistrat anul trecut o creştere de 4,4% a cifrei de afaceri, la 99,02 mil. lei (22,05 mil. euro) faţă de anul anterior, conform datelor raportate de societate la Ministerul Finanţelor Publice.

Compania de software a înregistrat anul trecut un profit net de 2,89 mil. lei (0,64 mil. euro), în scădere cu 0,9% faţă de anul anterior. Numărul mediu de angajaţi ai companiei a crescut cu 21 de persoane, la 448, conform sursei citate, în timp ce datoriile totale de la finele lunii decembrie 2016 se ridicau la 28,19 mil. lei (6,27 mil. euro), mai mici cu 7,8% faţă de anul anterior.

Totalsoft oferă diferite soluţii software pentru gestionarea activităţii firmelor (de tip ERP), dar şi pentru administrarea resurselor umane sau pentru gestionarea relaţiei cu clienţii (de tip CRM). Suita de soluţii software Charisma generează circa 75% din veniturile totale ale Totalsoft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO