Business Hi-Tech

Încă un operator atacă piaţa de telefonie mobilă cu abonamente de la 2 euro. Ce primiţi în noile oferte

Încă un operator atacă piaţa de telefonie mobilă cu...

Autor: Adrian Seceleanu

16.09.2017, 08:00 4803

Digital Cable Systems (AKTA), cel mai mare jucător independent de pe piaţa de cablu, a intrat pe piaţa de telefonie mobilă cu un abonament cu un preţ de 2 euro pe lună, care include 200 de minute de apeluri în reţeaua proprie fixă şi mobilă plus cea mobilă a Telekom - grupul a cărui reţea este folosită pentru lansarea serviciului, confom ofertei comerciale publicate pe pagina web a companiei.

Serviciile suplimentare sunt disponibile prin achiziţia unor opţiuni suplimentare, respectiv: un pachet cu 500 de MB de date naţionale costă 5 euro, un pachet cu 60 de minute de apeluri în alte reţele naţionale fixe şi mobile costă 2 euro iar 60 de minute de apeluri către reţele fixe din Europa de Vest şi reţele fixe şi mobile din Canada costă 4 euro. Clienţii au acces doar la reţelele de date 2G şi 3G ale Telekom, nu şi la cea 4G a operatorului.

Abonamentul nu include SMS-uri naţionale, pentru care tariful este de 5 eurocenţi.

Având în vedere condiţiile ofertei comerciale, care vizează în principal clienţii interesaţi de servicii de voce, AKTA le oferă clienţilor doar două tipuri de telefoane mobile: un mobil simplu Alcatel One Touch compatibil doar cu reţele 2G care poate fi utilizat împreună cu 2 cartele sim la 80 de lei şi un smartphone Lenovo A 1000M la 260 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO