Business Hi-Tech

Alexandru Radu, Arggo Consulting: În ultimul an 80% dintre clienţii noi au ales soluţiile cloud. "Remarcăm o tendinţă de creştere accentuată a cererii pentru aceste servicii."

Alexandru Radu, Arggo Consulting: În ultimul an 80%...

Autor: Cristina Bellu

12.12.2017, 00:05 261

România tinde să se alinieze tot mai mult la tendinţele internaţionale privind adopţia aplicaţiilor de business în cloud, soluţii care au schimbat în ultimii ani nu numai modul în care companiile îşi derulează activitatea, dar şi felul în care acestea interacţionează cu clienţii, este de părere Alexandru Radu, business development manager în cadrul furnizorului de soluţii software pentru business Arggo Consulting.

“Chiar dacă nu ne situăm încă la nivelul ţărilor occidentale atunci când vorbim despre adopţia soluţiilor cloud în rândul companiilor, remarcăm o tendinţă de creştere accentuată a cererii pentru aceste servicii. Dacă acum doi ani clienţii noştri erau reticenţi faţă de soluţiile de acest gen, astăzi cei mai mulţi dintre ei ne solicită acest lucru, astflel că, în ultimul an, peste 80% dintre clienţii noi au fost clienţi de cloud.”, spune Alexandru Radu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO