Business Hi-Tech

Alfa Software din Zalău a crescut cu 50% în 2018, ajungând la 8,5 mil. lei

Alfa Software din Zalău a crescut cu 50% în 2018,...

Autor: Adrian Seceleanu

27.06.2019, 00:05 339

Compania Alfa Software, un furnizor de sisteme informatice de business fondat în Zalău care deţine un centru de dez­vol­ta­re în Cluj-Napoca, a înregistrat în 2018 afa­ceri de 8,5 mil. lei, în creştere cu 50% faţă de anul anterior, cu un profit net de 2,8 mil. lei.

„În prezent, cel mai mare procent din veniturile Alfa Software, adică peste 65%,  este generat de clienţii din Transil­vania. Această cifră demonstrează poten­ţialul de creştere al companiei pe plan local. De asemenea, căutăm să ne extindem ope­ra­ţiunile în Bucureşti prin încheierea de par­teneriate strategice, pentru a fi mai aproape de clienţii noştri din zonă“, a de­cla­rat Cristian Gabriel Pavel, directorul ge­ne­ral al Alfa Software şi acţionar cu un pachet de 20%. Cei mai mari acţionari ai firmei, fie­care cu câte un pachet de 25% din titluri, sunt Constantin Joldes, Gheorghe Dudas, Mihai Sorin Joldes.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO