Business Hi-Tech

Alte schimbări la Telekom România: Grecii îşi păstrează oamenii în board, nemţii şi statul român trimit oameni noi

Alte schimbări la Telekom România: Grecii îşi...

Autor: Adrian Seceleanu

09.10.2017, 00:00 1439

Anastasios Tzoulas, directorul financiar al grupului Telekom România, Dimitrios Tzelepis, fostul şef al direcţiei de relaţii cu investitorii din cadrul grupului elen OTE şi Konstantinos Liamidis - director pentru operaţiuni internaţionale în cadrul OTE până la începutul acestui an, vor sta încă trei ani în boardul Telekom România Mobile Communications, începând cu data de 7 iulie 2017, conform unei decizii luate de acţionarii operatorului.

Tzoulas, Tzelepis şi Liamidis reprezintă grupul elen OTE în consiliul de administraţie. Reprezentantul statului român în CA este Florin Vodiţă - consilier al premierului Mihai Tudose şi fost secretar de stat la Ministerul Economiei în administraţia Ponta. Vodiţă o înlocuieşte pe Raluca Ioana Purecel, 31 de ani, care avea zero experienţă în comunicaţii şi care fusese trimisă în board de fostul ministru Augustin Jianu la începutul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO