Business Hi-Tech

Americanii de la 3Pillar Global continuă investiţiile pe plan local şi deschid al treilea centru în Iaşi. România este cel mai mare centru ca mărime pentru furnizorul de servicii IT

Americanii de la 3Pillar Global continuă investiţiile...

Autor: Ioana Nita

07.04.2017, 00:05 234

Grupul american 3Pillar Global, specializat în oferirea de servicii IT, va deschide în a doua jumătate a lunii mai un nou centru pe plan local – la Iaşi, în care va angaja anul acesta 50 de specialişti în IT. Centrul de dezvoltare IT din Iaşi este al treilea centru 3Pillar Global, grupul american fiind prezent în România încă din anul 2009, când a deschis primul centru la Cluj-Napoca. Ulterior, în 2012, acesta a deschis şi al doilea centru, în Timişoara.

În 2015, 3Pillar Global a încheiat cu o cifră de afaceri de peste 11,4 milioane de euro şi un profit net de 0,8 milioane de euro, potrivit datelor din bilanţul depus de companie la Ministerul de Finanţe.

În cele două centre - Cluj-Napoca şi Timişoara - lucrează în prezent 400 de angajaţi – jumătate din numărul total de angajaţi ai grupului la nivel global. Astfel, România este cea mai mare subsidiară pentru 3Pillar Global, grupul mai având un centru în India şi altul în SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO