Business Hi-Tech

Americanii de la Honeywell: Ţintim o creştere de două cifre în 2018 în România. Vrem să creştem mai mult businessul local

Shane Tedjarati, preşedintele Global High Growth Regions din cadrul Honeywell:
România are un potenţial foarte mare de creştere pe piaţa soluţiilor şi sistemelor pentru eficientizarea consumului şi mentenanţa clădirilor inteligente, în condiţiile în care s-a construit foarte mult în ultimii ani şi încă continuă să se construiască.

Ronald Binkofsk, preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Honeywell:
Obiectivul nostru este să ne extindem pe piaţa locală cu produse, soluţii şi servicii dedicate businessurilor locale. Vrem să ne creştem cota de piaţă şi implicit şi businessul local cu două cifre anul acesta.

Shane Tedjarati, preşedintele Global High Growth Regions din cadrul Honeywell: România are un potenţial foarte mare de creştere pe piaţa soluţiilor şi sistemelor pentru eficientizarea consumului şi mentenanţa clădirilor inteligente, în condiţiile în care s-a construit foarte mult în ultimii ani şi încă continuă să se construiască. Ronald Binkofsk, preşedinte pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Honeywell: Obiectivul nostru este să ne extindem pe piaţa locală cu produse, soluţii şi servicii dedicate businessurilor locale. Vrem să ne creştem cota de piaţă şi implicit şi businessul local cu două cifre anul acesta.

Autor: Ioana Nita

19.07.2018, 00:08 883

În România, grupul american are cel mai mare centru din Europa Centrală şi de Est după numărul de angajaţi – circa 3.500 în total.

Grupul industrial de origine ame­ricană Honeywell, spe­cia­lizat în furnizarea unei ga­me diverse de produse B2B şi B2C, servicii de inginerie şi sisteme aerospaţiale, are în plan să continue dezvoltarea businessului pe plan local pe toate segmentele pe care activează, dar în special pe partea de eficientizare a energiei, de clădiri inteligente şi sectorul de aviaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO