Americanii s-au îndrăgostit de români: IBM deschide în iulie al patrulea centru de servicii de IT din România în Cluj

20 iun 2017 Autor: Adrian Seceleanu

Compania americană IBM va deschide luna viitoare un nou centru de servicii în Cluj-Napoca, al patrulea pe care gigantul IT îl deţine pe plan local, după Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Subsidiara locală a IBM a avut anul trecut afaceri de 814,5 mil. lei (181,4 mil. euro), în creştere cu 9,4% faţă de anul anterior şi un număr mediu de 2.653 de angajaţi, mai mare cu 481 de persoane faţă de anul 2015, conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.06.2017

 
Cuvinte cheie:
ibm
, it
, servicii
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide